Megbízható és egyedi Samsung Galaxy S10E telefontokok. Ütésálló hátlapok és gyári átlátszó szilikontokok széles választéka, 1 munkanap alatt kiszállítva.


Különleges védelem a legújabb Samsung Galaxy S10E telefonodra. Prémium védelem és elegáns színek a legnagyobb választékban. Többé nem kell aggódnod a kijelző betöréstől vagy a telefonod összekarcolódásától. Minden tokunkat egyedileg tervezzük, hogy az összes funkció tökéletesen használható maradjon

Nincs bevágás, ami feleslegesen elvonná a figyelmed a gyönyörű kijelzőről. A precíz lézervágás, az érintőképernyőbe integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED megjelenítés teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Samsung képernyővé. Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével. A Galaxy S10 készülék kiismeri a napi rutint és a használati mennyiségeket, így leállítja azokat az alkalmazásokat, amelyek nincsenek és nagy valószínűséggel nem is lesznek használatban. Az Adaptive Power Saving üzemmód ráadásul a napi előrejelzések figyelembevételével kezeli az akkumulátor-üzemidőt.