Egyedi és megbízható Samsung S10 tokok és ütésálló hátlapok. Ellenálló kialakítású hátlapok és vékony tpu szilikon kiegészítők a legjobb védelemmel. Találd meg a hozzád legjobban illő védőtokot amely pontosan és észrevétlenül illeszkedik a telefonodra ezzel védve a kijelzőt és a kiemelkedő kamerát.


Fokozott védelem ellenálló tokok az új Samsung S10 készülékedre. Rendelj a legjobb ellenálló átlátszó és egyedi mintás hátlapjaink közül. Minden tokunkat egyedileg tervezzük, hogy az összes funkció tökéletesen használható maradjon

Nincs bevágás, ami feleslegesen elvonná a figyelmed a gyönyörű kijelzőről. A precíz lézervágás, az érintőképernyőbe integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED megjelenítés teszi az Infinity-O Display-t a leginnovatívabb Samsung képernyővé. Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles kamera segítségével. A Galaxy S10 készülék kiismeri a napi rutint és a használati mennyiségeket, így leállítja azokat az alkalmazásokat, amelyek nincsenek és nagy valószínűséggel nem is lesznek használatban. Az Adaptive Power Saving üzemmód ráadásul a napi előrejelzések figyelembevételével kezeli az akkumulátor-üzemidőt.