Válasz ki kedvenced és találd meg a legjobb Samsung Note 10 tok védelmet, ütésálló, vékonyított és hybrid szilikontokok között. Expressz szállítás akár 1 munkanap alatt.


Kiegészítők és tartozékok a legújabb Samsung Galaxy Note 10 telefonodra, prémium alapanyagoknak és részletgazdag kialakítás a legjobb áron, gyors kiszállítással. Minden termékünket egyesével ellenőrzünk, hogy a lehető legjobbat kapd. Ütésálló és hybrid alapanyagok a legjobb formába csomagolva. Vékony tpu2 szilikontokjaink nyúlásmentesek és különleges felületkezelést kaptak a fokozott időjárás ellenállás végett.

Az új Samsung Galaxy Note 10 készülékekben egy számítógép, egy gamer konzol, egy mozgáskövető akció kamera és egy szabadalmaztatott intelligens érintő toll tulajdonságait ötvözték. A Samsung Note 10 használata a letisztult kezelőfelületnek köszönhetően magától értetődő. A One UI intuitív, kifinomult kölcsönhatásait egyszerű Galaxy-élmény nyújtására terveztük. Az eddig látott legjobb látványban lehet részed, akár kint tartózkodsz az erős fényben, akár a sötétben. HDR10+ hitelesítéssel, Dinamikus Tónus Optimalizálás funkcióval rendelkezik a valós színnel és kontraszttal történő lejátszáshoz, így a HDR10+ tartalom a YouTube-on élő és izgalmas. Hihetetlen színekben és részletességgel rögzíthetsz 4K UHD-ben.