Egyedi és megbízható Samsung A70 tokok és tartozékok. Különleges védelem ütésálló tokokkal és átlátszó szilikon védelmeinknek köszönhetően azonnal, raktárról.


Prémium védőtokok az új Samsung Galaxy A70 készülékedre. Válassz legjobb ütésálló hybrid tokjaink közül, vagy találd meg a legszebb egyedi hátlapot, amely tökéletesen simul a telefonod hátlapjára. Minden tokunkat egyedileg tervezzük, hogy az összes funkció tökéletesen használható maradjon

A Samsung Galaxy A telefonokat a valódi újdonságot és kiemelkedő minőséget kereső felhasználók igényeire szabva tervezték meg, a Samsung A sorozat készülékeit pedig kifejezetten az európai piac elvárásait figyelembe véve alkották. Minden készülék, a szériára jellemző innovatív megoldásokkal rendelkezik és kielégíti a mindennapok elvárásait. Az új Infinify kijelzőknek köszönhetően a telefonok biztosítják a valóban teljesképernyős, folyamatos képmegjelenítést is. Az új Super AMOLED 6,7 colos Full HD+ Infinity kijelző a tartalmakat a lehető legélénkebb és leginkább részletgazdag módon jeleníti meg, a Dolby Atmos technológiának köszönhető hangzással együtt pedig valóban magával ragadó élményt nyújt minden készülék.