Használj tökéletes védelmet az új Samsung A50 tokok segítségével. Tökéletes illeszkedés, ütésálló tokok és vékony szilikon hátlapok széles választéka, házhoz szállítással.


Elegáns és különleges hátlapok az új Samsung Galaxy 50 telefonodra. Válogass a legjobb ütésálló hybrid kiegészítőink közül, vagy találd meg a legszebb mintás hátlapot amely precízen és észrevétlenül illeszkedik a telefonodra.. Minden tokunkat egyedileg tervezzük, hogy az összes funkció tökéletesen használható maradjon

A Samsung Galaxy A telefonokat a valódi újdonságot és kiemelkedő minőséget kereső felhasználók igényeire szabva tervezték meg, a Samsung A sorozat készülékeit pedig kifejezetten az európai piac elvárásait figyelembe véve alkották. Minden készülék, a szériára jellemző innovatív megoldásokkal rendelkezik és kielégíti a mindennapok elvárásait. Az új Infinify kijelzőknek köszönhetően a telefonok biztosítják a valóban teljesképernyős, folyamatos képmegjelenítést is. Az új Super AMOLED 6,7 colos Full HD+ Infinity kijelző a tartalmakat a lehető legélénkebb és leginkább részletgazdag módon jeleníti meg, a Dolby Atmos technológiának köszönhető hangzással együtt pedig valóban magával ragadó élményt nyújt minden készülék.