Válogass különleges hátlapok és Samsung A41 tokok között a legjobb áron! Ütésálló szilikontokok és végonyított kemény hátlapok gyári minőségben, raktárról.


A speciálisan Samsung Galaxy A41-re készült védőtokjainkkal hatékonyan óvhatod meg telefonod a sérülésektől és karcoklódásoktól. Minden termékünk tökéletesen illeszkedik a mobilodra, hogy kompromisszum mentesen használhasd minden gyári funkcióját is.

A legújabb 2020-as Samsung Galaxy A széria olyan különleges újításokkal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a mindennapok felhasználói olyan dolgokra lehetnek képesek, amelyekre más készülékek tulajdonosai nem. A szegmenst teljesen átalakítja a felhasználók új generációja, akik a számukra igazán fontos dolgokból a legjobbat keresik. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy A széria több olyan készülékből áll, amelyek közül bárki megtalálhatja azt az okostelefont, amely a leginkább illik magához és életmódjához. Legyen szó akár a hatalmas és kontraszt teljes kijelzőkről, amelyeken minden tartalmat élmény követni, az ultraszéles látószögű kamerákról, amelyekkel kényelmes és könnyű a live közvetítés, vagy az intelligens AI töltéssel operáló akkumulátorokról, amelyek egész nap bírják a strapát.