Itt megtalálsz minden új Samsung Galaxy A31 tokot és tartozékot a legjobb áron. Ütésálló szilikontokok és átlátszó gyári hátlapok széles választéka házhoz szállítással.


Különleges és pontosan illeszkedő védőtokok az új Galaxy A41 készülékedre. Használj ütésálló tokot, hogy mobilod sokáig tökéletes állapotban maradjon és, hogy könnyedén megvédhesd a leejtés okozta karcoktól illetve töréstől. Prémium kiegészítőinket a legjobb áron veheted meg, akár ingyenes házhoz szállítással.

A legújabb 2020-as Samsung Galaxy A széria olyan különleges újításokkal és továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a mindennapok felhasználói olyan dolgokra lehetnek képesek, amelyekre más készülékek tulajdonosai nem. A szegmenst teljesen átalakítja a felhasználók új generációja, akik a számukra igazán fontos dolgokból a legjobbat keresik. A nemrég bemutatott Samsung Galaxy A széria több olyan készülékből áll, amelyek közül bárki megtalálhatja azt az okostelefont, amely a leginkább illik magához és életmódjához. Legyen szó akár a hatalmas és kontraszt teljes kijelzőkről, amelyeken minden tartalmat élmény követni, az ultraszéles látószögű kamerákról, amelyekkel kényelmes és könnyű a live közvetítés, vagy az intelligens AI töltéssel operáló akkumulátorokról, amelyek egész nap bírják a strapát.

TokZone.HU