Felbukkant egy pár kép, amelyek a következő Motorola Razr telefonnak tűnő készüléket ábrázolják. A képek a 91Mobiles gyakran megbízható szivárogtatóján, Evan Blasson keresztül érkeztek.

A készülék kódneve Maven, és ami a legszembetűnőbb, hogy két kamerát tartalmaz a hátlapon, míg a 2020-as Razr csak egy lencsével rendelkezett. Ezek a kamerák állítólag egy 50MP-es f1.8-as főérzékelő és egy 13MP-es segédkamera a nagylátószögű és makró fotózáshoz.

A készüléket becsukva láthatjuk, hogy a nyújtott áll már nincs meg, így a készülék szögletesebb formájú lett. Ez azt is jelenti, hogy a dizájn most már elég jelentősen eltér az eredeti Razrtól, amelyből a 2019-es és 2020-as modellek merítettek ihletet.

Az ujjlenyomat-érzékelő ismét elköltözött, a 2019-es modellnél a külső állon, majd a 2020-as Razrnál a készülék hátulján található, mostantól viszont a bekapcsológomb része lesz helyette. Ez egy üdvözlendő lépés a mi szemünkben, mivel egyik korábbi elhelyezést sem éreztük túl természetesnek a használat során.

A belső kihajtható kijelző a tippek szerint egy FHD+ képernyő lesz, 32 megapixeles, lyukas szelfikamerával. A Blass szerint a Motorola eredetileg két változatot tervezett a készülő Razr-ból, egyet a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-gyel, egyet pedig a SOC közelgő “Plus” változatával.

Az utóbbi lapkakészlet gyártásának késése miatt azonban nem tudni, hogy a Motorola hogyan tervezi a folytatást. Többféle konfiguráció lesz elérhető, 8 GB vagy 12 GB RAM-mal és 256 GB vagy 512 GB belső tárhellyel.

Állítólag fekete és kék színben lesz elérhető, és Kínában július vége vagy augusztus eleje körül fog megjelenni, a globális megjelenés nem sokkal később következik.

TokZone.HU