Prémium védelem a legújabb Apple iPhone XS Max tokokkal és hátlapokkal. Ütésálló kiegészítők, egyedi bőrtokok és színes átlátszó tpu szilikontokok hatalmas választékban.


Egyedi szilikontokok a legújabb sárgulásmentes Tpu2 alapanyagból, amely tökéletesen illeszkedik a telefonodra. Ha prémium védelemre van szükséged válassz ütésálló tartozékaink közül, amelyeket fokozottan ütéselnyelő hybrid anyagokból készítettünk, és ez kiemelkedő védelmet nyújt a kijelződnek is. Expressz kiszállítás akár egy munkanap alatt az ország egész területén.

Super Retina kijelző kialakítás több méretben, amiből az egyik az eddigi legnagyobb iPhone‑kijelző, amit valaha láttál. Fejlettebb Face ID és a legokosabb, legerősebb processzor chip. Plusz egy innovatív duál kamera rendszer. Az új iPhone XS mindaz, amiért az iPhone-t eddig is imádtad. Most a csúcsra pörgetve. Super Retina. Nagy és nagyon nagy. Az iPhone XS egyedi OLED-kijelzője páratlan színpontosságot, valós fekete árnyalatokat és HDR-minőséget kínál. Az iPhone XS Max pedig a valaha volt legnagyobb és legélesebb iPhone-kijelzőt kapta. Csúcsminőségű alapanyagok. Az eddigi leg ütésállóbb üveg borítású okostelefonon. Gyönyörű új aranyszínű bevonat, mely mikron finom szintű eljárással készül. Precíziós kialakítású, rozsdamentes acél élek, és iP68 szintű víz- és porállóság. Legújabb Face ID technológiával sokkal egyszerűbb mindent biztonságban tartani. Egy pillan­tással feloldhatod az iPhone-odat, és használhatod alkalmazásokban és email hozzáféréshez is.