Egyedi és ütésálló iPhone XR tok és hátlapok a legjobb minőségben. Átlátszó szilikontokok és ütésálló hybrid kiegészítők, hogy telefonod tökéletes biztonságban tudhasd.

Akció!
Akció!
Akció!
Akció!
Akció!
Akció!
Akció!

Válassz a legjobb telefontokok közül az új iPhone XR telefonodra. Tökéletesen illeszkedő tartozékok amelyekkel könnyedén megvédheted a készüléked a legötbb véletlen leejtéstől és töréstől is. Minden termékünk prémium Tpu2 alapanyagból készül a legjobb ellenállóság érdekében. Rendelj kényelmesen otthonról, akár 1 munkanapos kiszállítással.

Az iPhone XR vadonatúj Liquid Retina kijelzője az iparág legfejlettebb LCD megjelenítője. Még gyorsabb Face ID, az eddigi legokosabb, legerősebb processzornak köszönhetően, egy innovatív kamerarendszerrel felszerelve. Gyönyörű külső kialakítás bárhonnan is nézzük. Csúcsminőségű alapanyagok. A leg­ellenállóbb üveg előlap okos­telefonon. Precízen megmunkált, űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült oldalszegély. Porálló és vízlepergető.2 Hat fantasztikus új bevonat. A fejlettebb Face ID-nak köszönhetően sokkal egyszerűbb mindent biztonságban tartani. Egy pillan­tással feloldhatod az iPhone-odat, és többek között bejelentkezhetsz alkalmazásaidba és fiókjaidba. Ráadásul az okostelefonokon valaha használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer most még gyorsabb lett. Innovatív kamerarendszer. A világ leg­népszerűbb kamerája most a fényképezés új korszakát nyitja meg a felhasználó előtt. Az innovatív érzékelő, a képfeldolgozó processzor és a szabadalmaztaott Neural Engine erejével minden eddiginél elképesztőbb fotókat készíthetsz.