Fokozott védelem az új iPhone 8 Plus tokokkal és hátlapokkal. Ütésálló és mintás szilikon hátlapok akár hybrid fokozottan ellenálló alapanyagokból kialakítva, ingyenes házhozszállítással.

3 190 Ft

Purple Spring iPhone 8 Plus tok, tavaszi virágos

Divatos uv noymtatott telefontok, ami könnyedén megvédi készüléked.

4 190 Ft

Elegant Red iPhone 8 Plus bőrtok, piros

Elegáns védelem élénk piros színben, mikroszálas textil belső oldallal.

2 390 Ft

Smoke iPhone 8 Plus tok szilikon, szürke

Sötétszürke szilikontok, ami tökéletesen megvédi telefonod a karcolódásoktól.

Akció!
3 390 Ft

Leather Thin iPhone 8 Plus bőrtok, kék

Elegáns bőrtok, amely tökéletes védi a készüléked tetejét is a sérülésektől.

4 190 Ft

Elegant Coral iPhone 8 Plus bőrtok, korall

Prémium korall színű, világosbarna bőrtok, mikroszálas belső oldallal.

2 490 Ft

Ultraslim Smoke iPhone 8 Plus szürke tok

Átlátszó matt külső kialakítású telefontok, sötétebb áttetsző kialakításban.

Akció!
2 790 Ft

Fusion iPhone 8 Plus tok tpu, áttetsző

Tökéletesen átlátszó védelem, amely kényelmes fogást ad mobiltelefonodnak.

Akció!
2 290 Ft

Aqua Crystal iPhone 8 Plus tok slim, átlátszó

Teljesen áttetsző védőtok, rugalmas tpu2 szilikonból kialakítva.


Válassz különleges védőtokot az új 5,5 inch-es készülékedre. Megfelelő védelema készüléked minden sarkának lézerformázott telefontokjainkal. Tökéletesen illeszkedő tartozékok amelyekkel könnyedén megvédheted a készüléked a legötbb véletlen leejtéstől és töréstől is. Minden termékünk prémium Tpu2 alapanyagból készül a legjobb ellenállóság érdekében. Rendelj kényelmesen otthonról, akár 1 munkanapos kiszállítással.

A 2019-es iPhone széria új dupla, illetve triplakamera rendszerével még többet örökíthetsz meg a körülötted érzékelhető külvilágból. Az eddigi leggyorsabb okos­telefonchipnek és az egész napos aksiüzemidőnek köszönhetően kevesebb töltéssel több lehetőséget ad a kezedbe. És a legjobb minőségű okostelefonos videókon emlékeid is minden eddiginél szebben mutatnak majd. A legújabb Apple hardver és az iOS szoftver továbbfejlesztett együtt­működésben hozza ki a leg­többet az beépített akkumulátorból, amit a gyorstöltési funkcióval még gyorsabban 100%-ra feltölthetsz. Az iPhone 11 és iPhone 11 Pro egyaránt az eddigi leggyorsabb processzor chipet kapta. Az A13 Bionic chip olyan erős, hogy minden gyorsan és akadásmentesen fut vele. Ráadásul a lehető legtakarékosabban működik, így az akksid tovább bírja egy töltéssel. A legújabb beépített ultraszélessávú technológia már az iPhone-on is megtalálható. Az Apple a legújabb ultraszélessávú techno­lógiával teszi lehetővé a térérzékelést, az iPhone 11 modellek képesek minde eddiginél pontosabban meghatározni az eszközöd helyzetét.