A legjobb ütésálló és vékonyított szilikontokok Apple iPhone 6/6S telefonodra. Használj megfelelő védelmet új telefonodon, hogy sokáig tökéletes állapotban tarthasd.


Telefontok és egyedi kiegészítők az új 4,7 inch-es Apple iPhone telefonodnak. Elegáns, az új lekerekített készülékre fokozottan simuló kialakítás, hogy továbbra is kényelmesen tarthasd kézben. Extrém ütésálló hátlapjaink kiemelkedő és megerősített rezgéscsillapító zónákkal vannak ellátva és szorosan illeszkednek a készülékedre, hogy egy véletlen leejtés után ne érjen meglepetés. Hatalmas színválaszték és valós árukészlet akár egy nap alatt kiszállítva.

Az iPhone 6s központja a különleges tervezésű, megújult 64 bites A9 processzor. Olyan hatékonyságra képes, ami korábban csak az asztali és laptop készülékekre volt jellemző. A központi egység teljesítményében akár 70, a grafikus feldolgozóéban pedig akár 90 százalékos növekedést is tapasztalhatsz a erőteljes grafikai teljesítményt igénylő játékokban és applikációkban. A világ legjobb okostelefon kamerája még naprakészebb lett. A 12 megapixeles iSight kamera fényképei tűélesek, és kiemelten részletgazdagok. Ragyogó 4K-s videót is rögzít, az 1080p-s HD-videók felbontásának akár a négyszeresével. Az iPhone 6s új, 5 megapixeles első, front facing FaceTime HD-kamerájával művészi beállítású szelfiket is készíthetsz. Az megújult Live Photos funkcióval pedig újra átélheted az emlékeidet több másodpercben.