A csepegtetési stratégia részeként a OnePlus hivatalosan is felfedte a OnePlus Nord 2T 5G kialakítását, amely teljes egészében május 19-én indul, a OnePlus Nord CE Lite és a OnePlus Nord Buds mellett.

A kínai vállalat egy blogbejegyzést tett közzé, amelyben a OnePlus 2T 5G dizájnját tárgyalja, miközben számos, a készüléket bemutató képet is felfedett. A OnePlus Nord 2T 5G megerősítést nyert, hogy két színben – Jade Fog és Gray Shadow – érkezik.

A hivatalos dizájn nem lesz meglepetés azok számára, akik követték a kiszivárgásokat. A bal felső sarokban egy kiemelkedő kameraház található, a lencséket és a készülékházat ezüst keret veszi körül. A készülék előlapján és hátulján is Corning Gorilla Glass 5 védelem található.

A OnePlus a blogbejegyzésben nem árult el további részleteket a OnePlus Nord 2T 5G-ről, bár a WinFuture (a GizmoChina-n keresztül) a OnePlus bejegyzése előtt közzétett jelentése több képet és specifikációs részletet is tartalmazott.

ONEPLUS
Állítólag a OnePlus Nord 2T 6,43 hüvelykes AMOLED képernyővel érkezik majd, Full HD+ felbontással és 90 Hz-es frissítési frekvenciával. A jelek szerint kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel, 32 megapixeles előlapi kamerával és egy hármas hátsó kamerával rendelkezik majd, amely egy 50 megapixeles, OIS-szel ellátott fő kamerából, egy 8 megapixeles, 120 fokos látómezővel rendelkező ultraszéles szenzorból és egy 2 megapixeles monokróm objektívből áll.

A MediaTek Dimensity 1300 chipset fogja hajtani a OnePlus Nord 2T-t, és a jelek szerint egy 4500mAh-s akkumulátor lesz a motorháztető alatt, amely támogatja a 80W-os gyorstöltést. A OnePlus Nord 2T bejelentésére május 19-én kerül sor. A pletykák szerint 399 euróba fog kerülni.